Yuan Pay Group

 • Veilig en adequaat
 • Toegang tot de Chinese munt
 • Desktop en mobiele toegang tot de website

Sterke Punten

 • Veilig en adequaat
 • Toegang tot de Chinese munt
 • Desktop en mobiele toegang tot de website
 • Gemakkelijk aanmeldingsproces
 • Geen verplichte verlengingkosten
 • Geen vervaldatum beperkingen

Uitdagingen

 • Minimale storting Euro 250,00
 • Relatief nieuw, dus geen garantie tot slagen

Yuan Pay Group Info

BrokerYuan Pay Group
Kosten en CommissiesGeen
Minimale storting250 Euro
SlagingspercentageTot 90%
Ondersteunde crypto currenciesE-Yuan, BTC, ETH, XRP, BCH en LTE
Demo accountJa
Verificatie Ja verificatie
Snelheid van opname24 uur

AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Screenshot001- Yuan Pay Group


Wij van Forexadvies.com hebben de Yuan Pay Group handelsrobot geëvalueerd en geverifieerd met andere trading bots. Ons expertise team heeft onderzoek gedaan naar alle plus- en minpunten van dit programma, geïnventariseerd hoe de Yuan Pay Group werkt en of dit platform betrouwbaar is.

Daarbij hebben wij rekening gehouden met de belangrijkste handelsfactoren. Ook hebben wij adviezen voor beginnelingen toegevoegd.

Er zijn meerdere websites in omloop met onjuiste beweringen van bekende personen om zo jouw vertrouwen te wekken en je naar niet betrouwbare callcenters of makelaars te sturen. Onze website stuurt jou uitsluitend naar partners die door ons zijn geverifieerd en ons de vereiste wettelijke garanties hebben gegeven. Dit is een marketing aanbieding en onze gecontroleerde partners zullen bij registratie aangeven welke diensten er beschikbaar zijn.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

 

Wat is de Yuan Pay Group Bot?

Yuan Pay Group is een digitaal uitwisselingsplatform waarmee gebruikers kunnen handelen en investeren in digitale valuta, met name de digitale Yuan. In deze product review nemen wij alle, voorYuan-Pay-Group-Robot jou belangrijke, informatie van de Yuan Paygroup trading bot door.

Met deze solide basis aan informatie hopen wij jou te kunnen helpen in het vereenvoudigen van je keuze voor Yuan Pay Group. Daarnaast laten we zien hoe je op een veilige en betrouwbare manier zelf kunt leren handelen.

Het meest onderscheidende van de digitale Yuan ten opzichte van de andere cryptocurrency’s is dat de digitale Yuan gecentraliseerd is, het is de overheid die de activa en de transacties beheert. Meestal zijn cryptocurrencies gedecentraliseerd, waardoor ze makkelijker benaderbaar zijn voor de beginnende gebruiker.

Het gecentraliseerde onderdeel is voor sommigen juist een negatieve bijkomstigheid, ondanks dat zien we toch een behoorlijke groei in de afgelopen periode. China wil het land volledig omvormen tot een internet economie en het is een innovatieve stap welke op korte termijn gevolgd zal worden door andere landen.

 


 

Hoe werkt de Yuan Pay group trading bot?

De Yuan Pay group gebruikt de technologie van de toekomst en laat een krachtig computersysteem menselijke vaardigheden vertonen. Het systeem neemt waar en lost mogelijke problemen op om een vooraf bepaald doel te kunnen realiseren.

De robot kan meer dan 100 verschillende cryptocurrencies bestuderen en kan binnen enkele seconden bepalen wat de beste deals zijn. De bot behaalt de maximale winst door op het juiste moment de handel te sluiten.

Yuan Pay Group zet de digitale Yuan om op dezelfde manier als een andere cryptocurrency. U verkoopt uw lokale valuta in ruil voor een deel van de digitale Yuan. U kunt ook uw digitale Yuan verkopen en in plaats daarvan een andere valuta kopen.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

 

Welke producten en activa kunnen er met Yuan Pay Group verhandeld worden?

De robot biedt diensten voor geautomatiseerde handel in de belangrijkste cryptocurrency-activa, waaronder:

Het productaanbod bestaat uit:

 •   Ethereum (ETH)
 •   Bitcoin (BTC)
 •   Bitcoin Cash (BCH)
 •   Litecoin (LTC)
 •   E-Yuan (YCC)
 •   Ripple (XRP)
 •   Cardano (ADA)

Wat zijn de kosten om Yuan Pay group te kunnen gebruiken?

Om lid te worden van de Yuan Pay group hoef je niet te betalen. Als je een account aanmaakt kun je dus zonder kosten starten. Wil je beginnen met handelen, dan is de minimale storting Euro 250.

Houdt ook rekening met eventueel makelaar handelskosten, deze kunnen zelfs 2% zijn van de totale handelswaarde. Het basis pakket berekend een hoger percentage aan kosten dan bv het standard of uitgebreidere pakket.

Het is dus verstandig om in het begin een hogere storting te doen. De voorwaarden voor een uitgebreider pakket zijn aantrekkelijker en de handelskosten zijn dan lager.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Met welke betaalmethodes kunnen er via Yuan Pay group betalingen worden gedaan?

Om een storting te kunnen doen op het handelsplatform Yuan Pay group zijn er meerdere mogelijkheden. De minimale storting die je moet doen is Euro 250.

Op het platform van Yuan Pay group kun je betalen met de meest voorkomende creditcards zoals Mastercard en/of Visa Card. Bankoverschrijving zou ook kunnen, alleen neemt langer de tijd in beslag.

 


ScreenShot Yuan Pay Group4


Is er een desktop en een mobiele versie van Yuan Pay Group ?

Ja, beide zijn beschikbaar. Je hebt goed werkend internet nodig en je kunt op ieder apparaat inloggen en gebruik maken van de Yuan Pay Group.


Met welke functies onderscheid de Yuan Pay trading bot zich van andere trading bots?

In eerste instantie lijkt het misschien de zoveelste cryptocurrency, maar na wat grondiger onderzoek, zijn er verschillende dingen die het uniek maken.

Digitale munten zijn de toekomst van de economie. Yuan Pay Group heeft de officiële en bevestigde licentie voor de handel in cryptomunten, welke de scherpste prijzen en een betrouwbare opslag van de currency garandeert.

Yuan Pay Group is het enige bedrijf in China dat het wettelijke precedent heeft om deze munten te verkopen.


Met welke makelaars werkt Yuan Pay Group samen?

Yuan Pay Group werkt nauw samen met makelaars welke geregistreerd zijn met een CySEC-licentie. Zij beheren en helpen u met uw account. De grootste prioriteit is de veiligheid bij Yuan pay Group, daarom wordt al u informatie beschermd door een SSL-certificaat.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Zijn er makelaars of beurzen gekoppeld aan Yuan Pay group die handel met hefboomwerking aanbieden?

Yuan Pay group is aan verschillende beurzen en makelaar gekoppeld. Sommige hiervan handelen met de zogenaamde hefboomwerking. Door een hefboom in te zetten kunnen zij makkelijker inspelen op koersbewegingen.

Is het mogelijk om met Yuan Pay group shortposities en longposities te openen?

Het is mogelijk om long- en shortposities te openen op Yuan Pay Group omdat het margehandel aanbiedt in digitale active. De robot wordt ingesteld met parameters om de juiste en gewenste handelsstrategie te volgen.

Het handelen in een longpositie is wanneer de handelaar wedt dat de prijs binnen een bepaalde periode omhoog zal gaan. Het handelen in een shortpositie is wedden dat een prijs binnen een bepaalde periode naar dalen.


 

Hoe werkt het als ik wil worden uitbetaald?

Wanneer je wilt worden uitbetaald dien je een opname-aanvraag in bij Yuan Pay Group. Na goedkeuring en verificatie wordt het geld overgemaakt op een vooraf opgegeven bankrekeningnummer. Het gehele proces zal ongeveer 24 tot 48 uur in beslag nemen.


Is er een klantenservice aanwezig?Yuan-Pay-Group-klantenservice

Zodra je begint met handelen op een platform zul je merken dat een goede support of helpdesk erg belangrijk is. Je wilt immers niet te lang wachten met het antwoord op je vraag, want om in handelstermen te blijven ‘tijd kost geld’.

Yuan Pay Group biedt 24/7 ondersteuning aan al zijn geregistreerde gebruikers. Helpdesks zijn er via telefoon, email en livechat.

 


Is er ook een app beschikbaar van de Yuan Pay Group?

Er is op dit moment nog geen app beschikbaar van Yuan Pay Group. Via je smartphone is het gebruik voor de siteversie zeer gebruikersvriendelijk.

Demo Account

Yuan Pay group biedt een demo versie aan, je kunt dan vast gaan oefenen met handelen. Dit is fijn voor de beginnende gebruiker om wat zekerder te worden in zijn/haar acties. Ook de ervaren handelaar maakt gretig gebruik van dit hulpmiddel. Zo kunnen ze de nieuw uitbedachte handelsstrategie eerst uittesten voor deze live in de bot gaat.


Veiligheid en betrouwbaarheid van Yuan Pay Group?

Is het veilig om Yuan Pay group te gebruiken? Yuan Pay Group is beveiligd met de benodigde SSL certificaten. Alle persoonlijke gegevens op het platform zijn veilig. Bij inschrijving dienen ook een aantal stappen doorlopen te worden ter controle. Zonder deze stappen kan er geen account gemaakt worden.

Yuan Pay Group werkt samen met geverifieerde internationale makelaars zodat ook de gelden van de klanten veilig en op een veilige manier bewaard worden.


Als ik geld stort is mijn geld dan ook beschermd?

Al het geld wat je stort, is beschermd. Je maakt namelijk geen geld over naar de trading robot maar je stort het geld direct bij de externe crypto makelaar. De externe crypto makelaar is gecontroleerd en in het bezit van een veiligheidslicentie.

Controleer altijd of een handelaar waarmee je wilt gaan werken, een CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) licentie heeft. Mocht, in het ergste geval, het bedrijf waarmee jij hebt gehandeld failliet gaat, dan kun je alsnog rekenen op een vergoeding tot 20.000 euro.

Is het handelsplatform van Yuan Pay Group gereguleerd?

Als je de informatie van het bedrijf mag geloven, dan kan alleen de Yuan Pay Group de in China geautoriseerde cryptocurrency Yuan Coin kopen en verkopen. De munt mag alleen via Yuan Pay Group worden verhandeld. De cryptomarkt wordt in China zowel gecontroleerd als gereguleerd door de Chinese overheid.

Door wie is de Yuan Pay Group gemaakt?

Yuan Pay Group werd opgericht door een groep deskundige uit de geldelijke sector die samenwerkten met regelgevende afdelingen van de overheid om zo de handel in de Chinese digitale yuan te begeleiden.


ScreenShot Yuan Pay Group3


Hoe moet je jezelf registreren en hoe werkt het verificatieproces?

De eerste stap is op de knop ‘account registreren klikken, onderaan deze pagina. Je wordt dan doorgestuurd naar een registratieformulier.

Hierop vul je al je contactinformatie in. Nadat dit alles is ingevuld ontvang je een email om de laatste stappen van je account te verifieren. Tijdens het inloggen op dit platform is het nodig om je identiteit te verifiëren.

De Chinese overhead heeft dit als basisvereiste gesteld. Het verificatieproces is snel en eenvoudig. Zorg dat je het volgende bij de hand hebt: Het uploaden van uw paspoort of een foto van uw identiteitsbewijs.

Een selfie. Verblijfsbewijs. Een team van Yuan Pay Group zal alle ingeleverde documenten beoordelen. Als dit allemaal in orde is wordt het Yuan Pay Group-account geverifieerd en kan de gebruiker crypto’s verhandelen.


Is Yuan Pay Group nep? Is het een scam?

Je hebt veel informatie gelezen over Yuan Pay, door deze review te lezen heb je zelf je conclusie ook kunnen trekken. Onze conclusie is dat Yuan Pay Group een betrouwbare robot is.

Er zijn zoveel verschillende websites in omloop met foutieve informatie. Sites waarop valse en neppe berichtgeving wordt gedaan. Men schrijft zelfs fake recensies van bekende personen om jouw het vertrouwen te geven. Belangrijk is dat je bij het zoeken naar antwoorden op de vraag of de handelaar betrouwbaar is of niet, je vooral ook kijkt naar de reviews.

Yuan-Pay-Group-betrouwbaar

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de ervaringen van de Yuan Pay Group, dan zul je merken dat fraude waarschijnlijk kan worden uitgesloten.

Hoe betrouwbaar is Yuan Pay Group?

Veilig handelen is essentieel! Op de website van de Yuan Pay Group kun je alle benodigde inloggegevens zien om je veiligheid te garanderen. Het gehele registratieproces werkt betrouwbaar en ook dat bewijst de ernst van het platform.

Daarbij willen wij nogmaals benadrukken dat Yuan Pay Group steun heeft van de Chinese overheid. Alles is heel duidelijk en remt degenen af die niet zuiver te werk gaan.


Hoe start je met het gebruiken van de Yuan Pay Group?

Hoe start je met het gebruiken van de Yuan Pay Group?

De eerste stap: Een account aanmaken

Op het Yuan Pay-handelsplatform zul je een account moeten maken. Dit doe je door je basisgegevens, als naam, telefoonnummer en emailadres in te voeren. Er hoeft op dit moment nog iets qua identificatie overlegd te worden. Je krijgt na het invoeren een email ter verificatie. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke dashboard. Check van te voren wel of de service beschikbaar in het land waar jij woont.

De tweede stap: Minimale storting

Wil je beginnen met direct handelen of gebruik maken van de Yuan Pay handelsrobot dan moet je eerste storting minimaal Euro 250,00 bedragen. Je kunt hiervoor verschillende betaalmanieren gebruiken. Zodra de storting is verwerkt kun je beginnen met live of via de trading bot te handelen. Als je net begint is het aan te raden om eerst de demo te gebruiken.

De derde stap:

Configuratie van je persoonlijke handelssysteem Na je minimale storting kun je jouw robot gaan inrichten. Je kunt kijken met welke activa of met welke crypto je wilt gaan werken. Ook kan je  verschillende crypto’s kiezen. Je verspreidt het risico dan iets meer en ook je kans op winst.

Je kunt de robot instellen op de gewenste tijden waarop jij wilt handelen, er zijn meerdere instellingen hiervoor mogelijk. De bot is volledig naar wens in te richten.

De vierde stap:

Risicobeheer instellingen aanpassen Nadat je jouw wensten en/of vereisten hebt ingevuld kun je ook je risicobeheer goed instellen. Je stelt in voor welk bedrag jij maximaal risico wilt lopen, dat is het zogenaamde handelsmaximum. Het aantal transacties per dag en ook een stop-loss limit is in te stellen.

De vijfde stap:

Het starten met handelen met Yuan Pay Group Alles is ingesteld naar jouw wensen en vereisten en je bent klaar om te starten met handelen. Je kunt nu dan kiezen voor de optie autohandel, de robot doet dan jouw transacties. Je kunt de robot ook handmatig laten handelen.


ScreenShot Yuan PayGroup2


Hoe maak je een account aan bij Yuan Pay Group?

Je beslissing is gemaakt, je wilt gaan handelen in cryptocurrencies of aandelen. Hiervoor kun je Yuan Pay Group gebruiken, maar moet je een account aanmaken.

Zodra je die hebt aangemaakt kun je gaan werken met het platform. Voor de registratie heb je een aantal gegevens nodig om in te voeren.

Je naam, e-mailadres en telefoonnummer voer je in. Je krijgt daarna een email ter verificatie. Daarna heb je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Hierin staan allemaal opties waar je gebruik van kunt maken. Je ziet hier hoe je een storting kunt doen, hoe je gebruik kunt maken van de demo, welke handelaars er zijn en waarmee je kunt samenwerken, etc.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Wat zijn de verdiensten bij Yuan Pay Group ?

Hoeveel je gaat verdienen hangt af van onder andere jouw instellingen. Daarnaast natuurlijk hoe de markt zich ontwikkelen zal. Jouw gekozen handelsopties spelen ook een grote rol.

De trading bot is zo ingesteld dat hij ten alle tijden de voor jouw beste transacties zal doen om jou zo de winst te geven die je wilt. Het is en blijft echter handelen en er worden geen garanties afgegeven.


Kassa: Opnames en stortingen bij Yuan Pay Group

Aanmeldkosten

Bij het Yuan Pay platform hoef je geen inschrijfkosten te betalen. Voor stortingen en opnames hoef je ook niets te betalen. Er zijn geen andere kosten.

Stortingen

Er zijn meerdere betaalmethodes waarmee je geld kunt storten. Het ligt er aan met welke makelaar je samenwerkt en welke van deze betaalmethodes beschikbaar zijn. Dus kan het verschillend zijn per makelaar. Het meest wordt gebruik gemaakt van de volgende betaalmethodes:

 


Hoe start je met het gebruiken van de Bitcoin Prime?

Om te starten op het Bitcoin Prime platform hoef je alleen maar een aantal simple stappen te doorlopen.

Heb je dit gedaan dan kun je starten met handelen. Hieronder hebben wij van Forexadvies.com deze stappen voor je op een rijtje gezet:

 

 • Bankoverschrijvingen. Dit is een veilige manier, echter duurt dit altijd wat langer dan via de andere kanalen. Ook rekent een bank vaak transactiekosten, dit is verschillend per bank.
 • Creditcard of debetcard. Meest snelle manier om te storten.
 • Digitale Wallets: Deze online portemonnees werken snel en zijn vaak gekoppeld aan een makelaar. Goede voorbeelden zijn Skrill en Netteller.

Om dit te kunnen doen zijn er verschillende betaalmethodes beschikbaar. Wanneer je het geld overgemaakt heb staat dit direct op jouw persoonlijke account en kun je het gaan investeren.

 

Opnames

Natuurlijk wil je ook geld op kunnen nemen van je rekening. Het geld wordt gestort op een door jouw vooraf doorgegeven rekeningnummer. Het duurt doorgaans 24 uur voordat het geld op je rekening zal staan.


YuanPatGroup-screenshot


Factoren waar je rekening mee moet houden als je gaat handelen met de Yuan Pay trading bot.

Er zijn ontzettend veel factoren waar je rekening mee moet houden als je gaat handelen via een robot. Het team van Forexadvies.com heeft dit voor je uitgezocht en beoordeeld. Hierdoor hebben wij jouw keuze hopelijk makkelijker gemaakt.

Stortingen

Zodra je jouw verworven winst wilt laten uitkeren is dit snel geregeld. Het geld staat nadat jij jouw verzoek hebt ingediend, met 24 uur op je rekening. Dit krijgt van ons een hoge beoordeling.

Gebruikersfeedback

De feedback van Yuan Pay is positief, er is geen negatieve comment gevonden. Zelf hebben wij dit platform uiteraard ook getest en ook bij ons kwam het zeer positief over.

Helpdesk

Er is een klantenservice aanwezig, het ene contactmoment verloopt sneller dat het andere moment. Er wordt altijd een antwoord gegeven

Samenwerkende Makelaars

Yuan Pay werkt met verschillende makelaars samen. Je kunt als investeerder een eigen crypto makelaar kiezen. De crypto robot richt zich op het handelen en niet op de makelaar.

Kosten

Het Yuan Pay group platform brengt geen kosten in rekening voor toegang tot het platform. Er zijn geen kosten voor inschrijven of handelen. Er hoeven ook geen commissies betaald te worden. Gebruik van het platform is dus gratis. Wel moet je een minimale storting doen van Euro 250,00 om te beginnen met handelen.

Inschrijving en verificatieproces

Inschrijven op het platform geschiedt door het aanmaken van een account. Dit zijn makkelijke stappen die snel te doorlopen zijn. Als je alles correct hebt ingevuld zal je inschrijving snel een feit zijn en kun je beginnen met handelen. Het gaat simpel en snel.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Is Yuan Pay group wel eens in de media geweest?

Het gebeurd vaker dat een handelsplatform in de media komt, positief dan wel negatief. Het is lastig om een gerucht te achterhalen.

We weten dat meerdere TV programma’s het handelen in algemeen als hot topic hebben behandeld. Ons team heeft echter niets kunnen vinden over Yuan Pay group.


Is Yuan Pay group wel eens gepromoot door celebrities?

Celebrities worden vaak gebruikt om de betrouwbaarheid van een website of product weer te geven, vaak zonder dat de celebrity hier iets vanaf weet. Yuan Pay heeft echter geen gebruik gemaakt van een celebrity om het product kenbaarheid te geven.


Ervaringen met het platform van Yuan Pay

Het is heel logisch om informatie op te zoeken over platformen, als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om te willen gaan handelen. Daarom ook deze uitgebreide review over Yuan Pay. Yuan Pay group wordt op meerdere websites besproken. Het is erg lastig om te achterhalen of al deze informatie klopt.

Gelukkig hebben wij van Forexadvies.com onderzoek gedaan voor jou naar deze Yuan Pay group. Yuan Pay geeft zelf aan dat, als je goed weet te handelen met de juiste instellingen, je tussen de 900 en 2000 dollar per dat kunt verdienen.

Dat klinkt natuurlijk zeer interessant en kan als misleidende marketing neergezet worden. Wij hebben feedbacks gelezen dat er daadwerkelijk zulke winsten behaald zijn.


 


YuanPaygroup-screenshot7


5 redenen om de  Yuan Pay Group Trading Robot te gebruiken

 

1. Uitstekend risicobeheer
Je kunt op het platform jouw eigen wensen en vereisten instellen. Hiermee configureer je de robot naar jouw wensen. De transacties worden zelf gedaan door de robot.

2. Geautomatiseerde handel
De Yuan Pay handelsrobot is een compleet geautomatiseerd systeem. Zodra je de basis over handelen gelezen hebt ben je good to go. Stel de robot in en deze zal het verdere werk verrichten. Je hoeft zelf dus niet iedere seconde van het handelen op te letten en het proces de hele tijd in de gaten te houden. Het is dus een zeer passieve manier van handelen.

3. Snelle transacties
De transacties kunnen binnen een seconde geplaatst worden. De pieken in de markt kunnen snel opgespoord worden en de robot handelt dan gelijk.

4. Behaalde successen
Het hoge percentage van succes de belangrijkste redden om Yuan Pay te gaan gebruiken. Er zijn zoveel succesverhalen. Deze gebruikers zijn tevreden over het platform en geven ook aan winst gemaakt te hebben met deze bot.

5. Lage minimale storting
Het instellen van jouw vereisten en jouw wensen is volledig aan jou toebedeeld. De robot handelt echter precies naar jouw instellingen, ze slaan geen detail over. Het is daarom belangrijk om voor het instellen van je robot de tijd te nemen.

Het oordeel van de robot is objectief, het handelt naar jouw instellingen. Een mens handelt meer op gevoel en neemt daardoor minder snel een beslissing.


Veilige handeltips tips voor beginnelingen op het platform van Yuan Pay Group

Het handelen in crypto’s vereist enige kennis, het is niet gemakkelijk. Het live traden kan ingewikkeld zijn. Zorg dus dat je vertrouwd raakt met het systeem voordat je echt begint met handelen. Het team van Forexadvies.com heeft voor jou een aantal tips op een rijtje gezet.

Tip 1. Informatie verzamelen over crypto currencies

Het is fijn als je weet wat een munt doet voordat je begint met handelen, leer eerst een munt kennen. Ken de waarde en kijk hoe deze zich ontwikkeld.

Tip 2 . Vergaar informatie over handelen met een robot

Zoals al eerder gezegd is het belangrijk om de basis van het handelen te weten als je met cryptocurrencies wilt gaat handelen.Vakkundige makelaars gebruiken verschillende manieren om te handelen. Als je wilt handelen met de bot, dan doet de bot dit voor jou. Maar zonder de juiste kennis is het erg moeilijk om een bot in te stellen.

Tip 3. Demo account gebruiken

Yuan Pay Platform biedt de optie om eerst met de demo aan de slag te gaan om zo het platform te testen. Dit kan zeer zeker nuttig zijn. Zo raak je vertrouwd met alles wat het platform je biedt. Met een proefaccount kun je verschillende transacties doen en deze beoordelen voordat je met echt geld gaat handelen.

Tip 4. Investeer niet meer dan je zou kunnen veroorloven

Investeren brengt altijd risico’s met zich mee. Zorg ervoor dat je altijd het risico blijft volgen van een mogelijk verlies. Je kunt veel geld verdienen, handmatig of automatisch maar het is geen garantie.

Tip 5. Bouw je investeringen op

Begin als beginner met kleine investeringen en bouw dat op. Met kleine investeringen is het verlies misschien kleiner en zo ook de winst, maar leer je het platform wel kennen voor als je met groter geld gaat handelen.

Tip 6. Winst opnemen

Ben je tevreden met het behaalde resultaat en wil je tussentijds geld opnemen, laat dit dan op je rekening zetten. Je kunt altijd later dit geld weer investeren.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Onze eindbeoordeling van de Yuan Pay trading bot

Yuan Pay werkt met een trading robot welke je kunt instellen zoals jij dat wenst. Deze bot handelt in crypto-currencies zoals Bitcoin, Etherium, Litecoin en Ripple. De algoritmen worden door bepaalde handelstactieken automatisch uitgevoerd.

De robot zoekt de beste deals voor je uit. Zodra zich winstgevende deals voordoen zal de bot direct actie ondernemen en de transactie uitvoeren. Yuan Pay group claimt een 90% slagingspercentage te hebben. Dit is een hoog percentage waarvan al een hoop voorgangers hebben kunnen genieten.

De geruchten van oplichterij in de crypto-wereld zijn er uiteraard ook. Ons team heeft Yuan Pay nauwkeurig getest en beoordeeld. De robot is geen scam. Het is een ondersteunend platform waarbij er geen garantie wordt afgegeven.

Het platform kan dus handig zijn als deel in jouw eigen strategie. Je hoeft niet constant alles in de gaten te houden, dit doet de robot voor je. Als jij de instellingen maar goed wegzet. Yuan pay is, zeker voor de beginnen gebruiker, in het gebruik vriendelijk en relatief makkelijk in te stellen.

Je kunt de bot precies instellen hoe jij dat wilt. Het inschrijven is gratis op het platform, de minimale storting is Euro 250,00 als je wilt gaan beginnen met handelen. Het is geen hoog bedrag om te beginnen en je kunt ook de demo account gebruiken om eerst alles eens uit te proberen.


YuanPayGroup-screenshot6


Zijn er alternatieven voor Yuan Pay Group?

Er zijn verschillende bots die naast de Yuan Pay group op de markt zijn. Alle bots bieden in principe iets anders aan. Het is verstandig na te lezen wat welke bot doet.

Alternatieve Crypto Bots


Hoe hebben wij deze review opgesteld over Yuan Paygroup

Ieder platform van welke robot dan ook hebben wij op dezelfde manier onderzocht, getest en ook beoordeeld. De factoren en belangrijke criteria hebben wij van te voren vastgesteld. Wij van Forexadvies.com hebben zelf ook een account gemaakt bij Yuan Pay Group.

We hebben een storting gedaan en ook de robot naar onze wensen ingesteld. Klantenservice is ook door ons getest. We hebben dus uit eigen ervaring de robot kunnen beoordelen. Het online onderzoek is vooral geweest door feedback te checken en andere websites te bestuderen.

De uitkomsten zijn vergeleken en beoordeeld. Er is dus voor deze review een heel proces aan vooraf gegaan. Onze beoordeling is onafhankelijk er zonder vooroordelen.


 

Schrijf uw review
1
2
3
4
5
Voorleggen
     
Annuleren

Schrijf je eigen recensie

Forex Advies Nederland
Gemiddelde score:  
 1 beoordelingen
 Geplaatst door James

Goede en overzichtelijke informatie.

Nu HandelenMaak GRATIS een demo account aan
De recensies op forexadvies.com zijn geschreven door een professionele onafhankelijke redactie.

FAQ

Hoe betrouwbaar is de Yuan Pay Group?

Ons team van Forexadvies.com heeft de Group nauwkeurig onderzocht en de conclusie die wij kunnen uit ons onderzoek kunnen trekken is dat het platform van de yuan pay group betrouwbaar is.

Hoe kan in me aanmelden op het Yuan Pay Group?

Het aanmelden is zeer eenvoudig, je kunt je al registreren met de standard basis gegevens. Na verzending krijg je een email ter verificatie. Als je dat ook hebt doorlopen ontvang je de gegevens voor je persoonlijke dashboard. Je kunt nu beginnen met handelen.

Zijn er alternatieve trading bots naast de Yuan Pay Group ?

Er zijn naast Yuan Pay, ook andere robots op de markt. Voorbeelden hiervan zijn Oil profit, Bitcoin Prime, Bit IQ, Bitcoin Era en Quantum IA. Ook deze bots zijn door ons onderzocht en ook hierover hebben wij een review geschreven. Mocht je het leuk vinden om ook andere bots te proberen lees dan onze reviews goed door.

Moet ik betalen om gebruik te kunnen maken van de Yuan Pay Group ?

Het platform vraagt geen inschrijfkosten, geen handelingskosten en ook geen stortingskosten. Je moet wel om te kunnen handelen Euro 250,00 storten. Een eventueel broker kan ook geld in rekening brengen.

Is er een minimale storting vereist?

De minimale storing bij yuan pay group bedraagt Euro 250 om te kunnen starten.

Kan ik met de yuan pay robot geld verdienen?

Het antwoord is JA, als je alle instellingen zodanig instelt, is het zeker lucratief. De robot doet precies hoe jij de robot hebt ingesteld. De software is zo ingesteld dat het nauwkeurig handelt en de juiste winstmogelijkheden ziet.

Hoe kan ik mijn account weer verwijderen?

Je kunt je account anytime verwijderen, maar zorg ervoor dat je eerst al je verdiende geld hebt overgezet naar je rekening.

Alternative kryptorobotter

Yuan Pay Group