BitIQ

 • Geen commissie
 • Demo account aanwezig
 • Simpel in gebruik

Pros

 • Geen commissie
 • Demo account aanwezig
 • Simpel in gebruik
 • Hefboomwerking
 • Voor zowel pro's als beginners
 • Hoog slagingspercentage

Cons

 • Veel marketing
 • Minimale storting: 250 euro
 • Niet in elk land beschikbaar

BitIQ Info

BrokerBitIQ
Kosten en Commissies
Minimale storting
Slagingspercentage
Ondersteunde crypto currencies
Demo account
Verificatie
Snelheid van opname
Mobiele app
Klantenservice

AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Bitiq Screenshot


Wij van Forexadvies hebben deze beoordeling gemaakt aan de hand van onderzoek en vergelijkingen met andere handelsplatform te doen. Wat zijn de voordelen en de nadelen van deze crypto-robot. Waar moet je op letten als je met deze crypto-robot gaat handelen en uiteraard hebben wij ook handige tip voor jou toegevoegd aan de review.

Wij zijn op de hoogte van talloze websites die valse vermeldingen van beroemdheden gebruiken om klanten naar niet-gereguleerde makelaars of callcenters te sturen. Onze website stuurt klanten uitsluitend naar partners die ons de vereiste wettelijke garanties hebben gegeven. Dit is een marketing aanbieding, en onze gereguleerde partners zullen bij registratie aangeven welke diensten ze beschikbaar hebben.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

 

Wat is de BitIQ Trading Bot?bitiq-robot

BitIQ is een crypto robot die online, geautomatiseerd handelt in cryptocurrency. Je hoeft geen ervaren handelaar te zijn om gebruik te kunnen maken van deze crypto-robot.

Het platform is voor iedereen toegankelijk. In onze product review komen allerlei onderdelen aan bod die van belang zijn bij het gebruik van de BitIQ crypto-robot.

Wij hebben hier onderzoek naar gedaan zodat wij jou betrouwbare informatie kunnen geven. Na het lezen van onze review weer je wat BitIQ inhoudt en ook dat het geen oplichterij is.

De BitIQ is een automatische handelsrobot die uit zichzelf transacties met cryptocurrency maakt. Met behulp van algoritmen die gebruikt worden door de software wordt dit mogelijk gemaakt.

Aan de hand van jouw ingestelde wensen koopt en verkoopt de handelsrobot crypto op de crypto markt. Je kunt als investeerder ook live handelen op het platform.

Je voert de transacties dan volledig zelf uit zonder robot. Ga je gebruik maken van de robot om te handelen dan kun je na het instellen van jouw crypto robot non stop transacties blijven uitvoeren.

Je kunt uiteraard limieten instellen bij jouw robot. Op het platform van BitIQ worden gegevens geanalyseerd van de crypto of aandelenmarkt. Dit gebeurd allemaal helemaal automatisch.

Met de resultaten zal de robot winstgevende transacties kunnen uitvoeren. Zodra zo’n winstgevende mogelijkheid zich voordoet, zal de handelsrobot direct overgaan tot actie en de transactie uitvoeren.

Het platform van BitIQ werkt samen met meerdere internationale makelaars. Het gebruik van een handelsrobot garandeert geen grote winst voor de handelaar. Dit kan uiteraard wel. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het handelen.


Uitleg over het handelsplatform van BitIQ

 

Hoe werkt de BitIQ trading bot?

BitIQ wordt gestuurd door een IA programma, dit staat voor Artificial Intelligence, wat kunstmatige intelligentie betekent. Deze ‘slimme’ software onderzoekt en scant historische prijs gegevens.

Met deze gegevens kan de software patronen en trends ontdekken in de crypto markt. Als bij de analyse van de gevonden gegevens blijkt dat er een trend is die winstgevend is dan zal de crypto robot automatisch transacties doen.

De snelheid waarmee dit kan is extreem groot. Ben je een ervaren investeerder en weet je je weg zelf te vinden in het handelen, dan is het zeker ook mogelijk om handmatig op het BitIQ platform te handelen.

Je doet dan zelf de transacties en analyseert zelf de markt. Als handelaar die gebruik maakt van een handelsrobot kun je alle transacties die deze robot doet gewoon live volgen.

Loopt het allemaal niet zoals je wilt dan kun je als handelaar op ieder moment de robot stoppen en offline halen. De robot blijft namelijk door handelen, ook al houdt de markt voor langere tijd slecht aan.

Is dit het geval dan is een goede aanbeveling om de handelsrobot gelijk te stoppen. Zodra de markt weer aantrekt, is het mogelijk om de handelsrobot weer online zetten.


BitIq-Screenshot-1


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

 

Welke producten en activa kunnen er met BitIQ verhandeld worden?

Op het BitIQ platform kan er gehandeld worden in verschillende cryptocurrencies. Je kunt handelen in valuta’s en in aandelen. Het limiet waarmee je kunt handelen wordt echter bepaald door de partner-makelaars waarmee het BitIQ platform samen werkt.

Het productaanbod bestaat uit:

 •    USD/EUR
 •    USD/GBP
 •    GBP/EUR
 •   Ethereum (ETH)
 •   Bitcoin (BTC)
 •   Bitcoin Cash (BCH)
 •    Litecoin (LTC)
 •    Dogecoin (DOGE)
 •    Ripple (XRP)
 •    Binance Coin (BNB)
 •    Cardano (ADA)
 •    Solana (SOL)
 •    Polkadot (DOT)
 •    Avelanche (AVAX)
 •    Shiba Inu (SHIB)

Wat zijn de kosten om BitIQ te kunnen gebruiken?

Om een member te worden op het platform van BitIQ hoef je gelukkig geen kosten te betalen. Het is volledig gratis. Als je een handels-account aanmaakt kun je dus helemaal gratis starten met jouw handels avontuur.

Wil je echter beginnen met handelen voor echt geld betekent dit dat je een minimale storting moet doen. Deze minimale storting is gelijk aan een bedrag van 250 Euro.

Wanneer er een transactie plaatsvindt met een van de makelaars waarmee BitIQ samenwerkt, dan moeten er bij de gekozen makelaar doorgaans wel handelskosten betaald worden. Hou daar rekening mee.


Met welke betaalmethodes kunnen er via BitIQ betalingen worden gedaan?

Om stortingen te kunnen doen op het handelsplatform van BittIQ zijn er verscheidene betalingsmogelijkheden beschikbaar. De minimaal vereiste storting die je moet doen is  250 Euro. Op het handelsplatform van BitIQ kun je betalen met Mastercard of Visa.

Je kunt bankoverschrijvingen doen of bijvoorbeeld gebruik maken van Skrill. Verschillende crypto makelaars kunnen ook verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. Dat bepalen zij zelf op hun platform. De meest populaire betaalmethodes worden over het algemeen wel op elk platform aangeboden.


Is er een desktop en een mobiele versie van BitIQ?

Jazeker. Je kunt gemakkelijk via je desktop, tablet of mobiele telefoon handelen. Geen zorgen dat de website niet beschikbaar is op je mobiele telefoon.

De website past zich volledig aan aan jouw device. Het is dus mogelijk om zelfs onderweg gewoon vanaf je mobieltje in te loggen en te handelen.


Met welke functies onderscheid de BitIQ trading bot zich van andere trading bots?

Alle aanbieders van crypto-robots willen graag met kop en schouder boven andere aanbieders uitsteken. Zo heeft het BitIQ platform meerdere aantrekkelijke punten die ervoor zorgen dat handelaren naar het platform van BItIQ worden getrokken. Hieronder vind je deze aantrekkelijke punten:

Gratis je geld opnemen

Heb je als handelaar geld verdiend met het handelen in crypto, dan wil je deze behaalde winst ook graag snel en gemakkelijk laten uitbetalen Er worden op het handels-platform van BitIQ geen kosten gerekend voor het opnemen van winsten. Na het indienen van een verzoek voor het opnemen van jouw winst heb je het geld binnen 24 tot 48 uur op jouw rekening staan

Niet alleen handelen in crypto currency maar ook in aandelen en valuta

Er kan op dit platform gehandeld worden in verschillende activa. Zo kun je naast de cryptocurrencies ook handelen in valutaparen zoals de USD/EUR en USD/GBP.

Daarnaast is het ook mogelijk om te handelen in aandelen van bijvoorbeeld Apple (AAPL) en Tesla (TSLA). Er zijn dus meerdere opties waarin er gehandeld kan worden.

Gebruik maken van een demo-account

Ben je geen ervaren crypto-handelaar maar wil jij graag gaan handelen in cryptocurrencies dan ben je bij het BitIQ aan het juiste adres.

Er zijn namelijk fantastische opties voor startende investeerders. Je kunt namelijk gebruik maken van een demo-account. Je kunt dan proef handelen. Met dit demo-account kun je de software beter leren kennen en begrijpen hoe je deze het best kunt gebruiken.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Zijn er makelaars of beurzen gekoppeld aan BitIQ die handel met hefboomwerking aanbieden?

BitIQ is gekoppeld aan verschillende cryptomarkten en cryptomakelaars. De meeste van deze cryptomakelaars bieden handelen met een hefboomwerking aan.

Wanneer je kiest voor die desbetreffende makelaar is het dus mogelijk om deze hefboomwerking in te zetten.

Is het mogelijk om met BitIQ shortposities en longposities te openen?

Het is bij BitIQ mogelijk om bij het handelen in een transactie shortposities en longposities te kunnen openen. Jouw handelsrobot zorgt ervoor dat dit voor jou gemakkelijk gemaakt wordt.

Bij shortposities verwacht je een daling van de markt.. Bij longposities verwacht je uiteraard het tegenovergestelde. Hierbij denk je dat de prijs van een cryptocurrency stijgt.


BitIq-Screenshot-2


Hoe werkt het als ik wil worden uitbetaald?

Wanneer je je geld wilt laten uitbetalen, moet je een uitbetaal verzoek indienen bij BitIQ. Zodra dit uitbetaal- verzoek goedgekeurd is zal het geld naar jou worden overgemaakt.

De looptijd hiervan is over het algemeen binnen 24 uur tot 48 uur. Er zitten aan het uitbetalen van jouw winst geen limitem of een bepaalde tijd gebonden.


Is er een klantenservice aanwezig?Bitiq-Klantenservice

Het hebben van een klantenservice is absoluut belangrijk. Er is op het platform van BitIQ een top klantenservice gevestigd.

Telefonisch contact, een mailtje sturen en gebruik maken van de live chat behoren allemaal tot de mogelijkheden hoe je makkelijk en vlug contact kunt opnemen met de klantenservice van BitIQ. De klantenservice is 24/7 geopend.


Is er ook een app beschikbaar van de BitIQ?

Het platform van BitIQ beschikt momenteel nog niet over een mobiele app. Dit is geen probleem want je kunt de website gewoon op je mobieltje openen. De website is volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Probeer de Demo Account

Met het demo-account kun je als het ware eerst de gehele software testen op deze manier de software proberen te begrijpen. Hoe werkt het? Wat moet je doen bij het handelen?

Hoe stel je de robot in? Wat is allemaal mogelijk? Dit zijn allerlei vragen die je beantwoord kunt krijgen wanneer je gebruik maakt van het Demo-account.

Ook ook voor de meer ervaren handelaar is het een super goed hulpje. Meer ervaren handelaren kunnen op deze manier eerst hun nieuwe strategieën testen voordat zij hun handelsrobot live gaan inzetten.


Veiligheid en betrouwbaarheid van BitIQ?

Is het veilig om BitIQ te gebruiken? Het BitIQ platform is met de benodigde SSL certificaten goed beveiligd. Dit betekent dat de gegevens van klanten op het platform zeker veilig zijn.

Bij inschrijving moeten klanten die via het platform willen gaan handelen ook worden goedgekeurd, anders is het niet mogelijk om een account aan te maken.

BitIQ werkt ook nog eens samen met gereguleerde internationale makelaars zodat ook de het gegevens van de leden op een gereguleerde, veilige manier bewaard worden. Hieruit kunnen wij concluderen dat het platform van BitIQ op een veilige manier gehandeld kan worden.

Als ik geld stort is mijn geld dan ook beschermd?

Jouw geld is zeker ook beschermd. Je maakt namelijk geen geld over naar het platform van BitIQ direct maar dit doe je naar de partner-makelaar. De externe partner-makelaar is gereguleerd en in het bezit van veiligheidslicenties.

Wanneer zo’n makelaar zo’n licentie in het bezit heeft dan kun je ervan uitgaan dat jouw geïnvesteerde geld veilig is. In Europa zijn de makelaars gereguleerd onder de de CySEC, dit is de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Dus mocht het voorkomen dat een makelaar waar jij bent gaan handelen failliet gaat, dan kun je rekenen op een vergoeding van jouw geld. Er zal wel een maximum bedrag aan zitten.

Is het handelsplatform van BitIQ gereguleerd?

Het platform van BItIQ is op zichzelf niet gereguleerd. Maar dit is ook niet nodig want deze handelsrobot werkt samen met gereguleerde internationale brokers die wel gereguleerd zijn. Deze handelsplatformen zijn bijvoorbeeld in Europa onder de Cyprus Securities and Exchange Commission ( de CySEC) gereguleerd.

Door wie is de BitIQ gemaakt?

Wij hebben helaas geen informatie voorhanden waaruit blijkt wie de eigenaar is van BItIQ of wie BitIQ gemaakt heeft. Dit is ook niet zo verrassend, want het is algemeen bekend dat de makers van handelsrobots liever anoniem blijven.

Online zijn er vaak beweringen van mensen die claimen te weten wie de eigenaar is van BitIQ. Uit ons onderzoek blijkt dat wij niet kunnen valideren of deze claims correct zijn of niet. Wij gaan er dus vanuit dat de eigenaar van BitIQ anoniem is.


Hoe moet je jezelf registreren en hoe werkt het verificatieproces?

Als je jezelf wilt registreren als actief klant bij BitIQ moet je een aantal persoonlijke details verstrekken. Je kunt hierbij denken aan jouw voor- en achternaam, jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer.

Ook moet je een zelfgekozen wachtwoord opgeven. Wanneer je deze details verzonden hebt zul je een e-mail ontvangen met een verificatie link.

Na verificatie is jouw registratie compleet en kun je van start gaan op het handelsplatform.


BitIq-Screenshot-3


Is BitIQ nep? Is het een scam?

Is deze handelsrobot nep? Is het een scam? Is dit platform wel te vertrouwen? Kan ik hier met een gerust hart mijn geld investeren?

Dat zijn toch wel hele belangrijke vragen die handelaren willen weten als zij met echt geld willen gaan handelen. Er zijn altijd geruchten die de ronde doen betreft verschillende robots die handelen in cryptocurrencies.

Wij kunnen jou vertellen dat de BitIQ absoluut niet nep is. Deze crypto bot is volledig legitiem. Er wordt op het BitIQ platform gebruik gemaakt volledig geautomatiseerde handelssoftware die jou ondersteund en het handelen makkelijker en passiever maakt.

Valse berichtgeving komt vaak door concurrerende partijen.


Hoe betrouwbaar is BitIQ?Bitiq-Betrouwbaar

Op het platform van BitIQ geven zij aan dat frauduleuze incidenten met het gebruik van de robot niet aan de orde zijn. Zij claimen 100% betrouwbaar te zijn. Er worden bij het aanmelden ook geen rare gegevens van je gevraagd zoals persoonlijke computer wachtwoorden en dergelijke.

Er zijn vele succes stories van tevreden klanten terug te vinden online. Positieve reacties in overvloed. Wanneer je lid wordt van het platform hoef je ook niet direct jezelf in het diepe te storten, maar kun je eerst rustig gebruik maken van het demo-account.

Met dit demo-account kun je rustig gewend raken met het platform en dit zal je ook een vertrouwd gevoel geven. Heb je het vereiste stortingsbedrag betaald dan pas ga je voor het echte geld handelen.

Kom je problemen tegen dan sta je er niet alleen voor. Er is namelijk een betrouwbare en professionele klantenservice aanwezig. Waar jij terecht kunt met al jouw vragen.

Uit al bovengenoemde kunnen wij concluderen dat de BitIQ wel degelijk betrouwbaar is en dat het zeker geen zwendel is. Het platform van BitIQ is geen oplichterij


Hoe start je met het gebruiken van de BitIQ?

Het is geen grote stap die je moet zetten om te kunnen starten op het BitIQ platform. Hieronder staan op volgorde de te volgen stappen die je moet doorlopen om te starten met het gebruik van BitIQ.

De eerste stap: Een account aanmaken

Op het BitIQ-handelsplatform ga je je aanmelden als klant. Dit doe je simpelweg door een aantal persoonlijke details zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Basisgegevens dus.

Na het invoeren van jouw persoonlijke details wordt dit meteen verwerkt en zul je in jouw mailbox een bevestiging en verificatielink ontvangen.

Na verificatie heb je toegang tot het handels dashboard. 1 kanttekening: het platform moet natuurlijk wel beschikbaar zijn in het land waar jij woonachtig bent

De tweede stap: Het doen van de minimale vereiste storting

Wil je beginnen met handelen voor echt geld met de BitIQ handelsrobot dan moet je een eerste deposit doen van 250 Euro. Dit is het minimum vereiste deposit bedrag.

Verschillende betaalmethoden zullen er worden aangeboden om deze storting te kunnen doen.Er zijn verschillende betaalmethoden om gemakkelijk en veilig deze eerste storting te kunnen doen.

Wil je nog niet gelijk gaan handelen voor het echte geld en eerst even een beetje de kat uit te boom kijken, dan kun je eerst gaan demo handelen.

Dit doe je door gebruik te maken van het aangeboden demo account.

De derde stap: Het instellen van jouw persoonlijk handelssysteem

Na het doen van de eerste storting, kun je verder gaan met het instellen van de trading bot. Kies jouw favoriete configuratie of de instellingen waarmee jij denkt de hoogste winsten te behalen.

Je kunt meerdere cryptocurrencies of aandelen kiezen om zo jouw risico op verlies te verspreiden of de juist de kans op winst te vergroten.

De vierde stap: Risicobeheer instellingen aanpassen

Heb je de trading bot helemaal naar jouw wensen geconfigureerd dan is het belangrijk dat je niet vergeet om de instellingen voor risicobeheer te configureren.

Stel hier bijvoorbeeld jouw maximum handelsbedrag in en het aantal transacties die je de robot maximaal wilt laten doen per dag.

De vijfde stap: Het starten met handelen met BitIQ

Check eerst even of je al jouw instellingen en instellingen voor risicobeheer goed ingesteld hebt en dat deze voldoen aan jouw wensen.

Heb je dit gecontroleerd dan ben je helemaal klaar om de trading bot online te zetten zodat deze van start kan gaan met het automatisch uitvoeren van transacties voor jou.

Je kunt de robot op elk gewenst moment ook weer offline halen.

 


Hoe maak je een account aan bij BitIQ?

Je hebt de stap genomen om te gaan handelen in crypto of bijvoorbeeld aandelen. Om te kunnen handelen moet je uiteraard wel een account hebben op het platform van BitIQ.

Zoals wij eerder in deze review hebben aangegeven is het aanmaken van een account bij BitIQ zeer eenvoudig. Om een account aan te maken moet je een aantal basis details van jezelf versturen.

Je moet je naam, e-mailadres en ook jouw telefoonnummer versturen. Deze gegevens moeten volledig ingevuld zijn.

Na verzending ontvang je een e-mail op het door jouw ingevulde e-mailadres. Heb je jouw gegevens geverifieerd middels de ontvangen verificatie link dan heb je toegang tot een handels dashboard. Hier kun je alles in terug vinden en kun je starten met handelen.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Wat zijn de verdiensten bij BitIQ?

De verdiensten die het gebruik van een trading robot op het handelsplatform van BitIQ kunnen opleveren is uiteraard gevarieerd. Er wordt op het platform zelf geclaimd dat er hoge verdiensten gekoppeld zijn aan het gebruik van de BitIQ. Ook zijn er meerdere verhalen van succes bekend.

Heb je ingesteld dat je bereid bent om meer risico te nemen dan is de kans op hoge winsten ook groter. De verdiensten zijn dus sterk afhankelijk van verschillende factoren. Maar dat er winst behaald kan worden is zeker mogelijk.


BitIq-Screenshot-4


Kassa: Opnames en stortingen bij BitIQ

Aanmeld Kosten

Bij het BitIQ handelsplatform hoef je geen inschrijfkosten te betalen. Je hoeft voor het maken van een deposit of voor het opnemen van geld ook geen kosten te betalen. Wij hebben verder ook geen verborgen kosten op het platform ontdekt. Na aanmelding kun je gebruik gaan maken van de aangeboden handelssoftware.

Stortingen

Verschillende betaalmethodes worden er aangeboden waarmee je geld kunt storten. Het ligt er vaak wel aan welke partner-makelaar je kiest. Zij bieden zelf verschillende betaalmethodes aan. Welke dit zijn is dus afhankelijk van de partner-makelaar. De meest voorkomende manieren van betalen zijn:

 •   Overschrijvingen via bank: Een altijd veilige manier van geld overmaken. Dit is niet de snelste manier om geld over te maken maar zeker wel een hele veilige manier. Er kunnen transactiekosten aan verbonden zijn. Deze transactiekosten zijn afhankelijk van de gekozen bank.
 •   Creditcard of debetcard: Gemakkelijk en snel geld over maken doe je eenvoudig met je Mastercard of je Visa.
 •   Digitale Wallets: Deze wallets zijn online ‘wallets’ waarmee je vanaf jouw account easy geld naar en van kunt storten.Skrill en Neteller zijn voorbeelden van deze digitale wallets.

 

Opnames

Ook het opnemen van geld is een eenvoudige optie. Dit is altijd mogelijk. Binnen 24 uur tot 48 uur is het geld bijgeschreven op de door jouw doorgegeven bankrekening.

We hebben geen vereisten hiervoor ontdekt. Je hoeft bijvoorbeeld niet eerst een bepaald aantal dagen te handelen voordat je jouw geld mag opnemen.


BitIq-Screenshot-5


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Factoren waar je rekening mee moet houden als je gaat handelen met de BitIQ trading bot

Factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je gaat handelen met een trading robot zijn zeker belangrijk om hier in onze review te noemen. Het team van Forexadvies.com heeft deze factoren voor jouw onderzocht zodat je met een gerust hart kunt gaan handelen. Hieronder vind je deze factoren beschreven:

 

Stortingen

Wil je geld storten waarmee je gaat handelen is dit in No Time gebeurd. Kies jouw favoriete betaalmethode en maak geld over naar jouw account. Heb je een storting gedaan dan staat het geld vrijwel direct op jouw handelsaccount zodra je gelijk van start kunt gaan met handelen.

De makelaar die jij gekozen hebt bepaald welke betaalmethoden zij beschikbaar stellen maar hierin is keuze zat.

Gebruikersfeedback

De reacties en verklaringen die wij gevonden en gelezen hebben waren zeer positief. Negatieve berichten en gebruikersfeedback zijn wij in ons onderzoek niet tegen gekomen.

Onze eigen persoonlijke ervaring met het platform van BitIQ is zeker ook positief.

Helpdesk

Er is op het platform van BitIQ een goede en professionele helpdesk aanwezig. Deze klantenservice staat 24/7 voor jou klaar om je bij alles te helpen.

Neem vliegensvlug contact met ze op via de populaire live chat. Doe je dit liever een via e-mail of telefonisch dat kan uiteraard ook.

Samenwerkende makelaars

De makelaars waarmee het BitIQ platform samen werkt zijn gereguleerd en betrouwbaar. Deze internationale makelaars zijn onder ander aangesloten bij de Cyprus Securities and Exchange Commission ( de CySEC).

Kosten

Het BitIQ platform is helemaal gratis om lid te worden. Zodra je een account aanmaakt hoef je geen kosten te betalen.

Ook rekent het platform verder geen commissies of handelskosten. De kosten die je moet betalen zijn de kosten van de partner-makelaars waarmee samengewerkt wordt.

Inschrijving en verificatieproces

Eerder in onze review hebben wij beschreven hoe simpel het is om je in te schrijven en hoe simpel het verificatieproces is. Vul jouw basis details in zoals je voor- en achternaam, je telefoonnummer en email adres.

Verzend deze details en je bent al bijna klaar. Na verzending moet je jouw gegevens verifiëren middels een verificatie link die naar jou verzonden is. Heb je dit gedaan dan kun je direct starten met het gebruik van BitIQ.


Is BitIQ wel eens in de media geweest?

Er gaan verschillende geruchten rond dat de BitIQ trading robot op verschillende manieren, zowel negatief als lovend in de media geweest is. Wij hebben deze soms zelfs grappige geruchten in ons onderzoek geprobeerd te achterhalen.

Zo zou de BitIQ in bekende TV programma’s zoals Shark Tank en Dragon’s Den genoemd en geprezen worden. Maar ons onderzoek suggereert dat deze geruchten niet gebaseerd zijn op feiten.

Wij kunnen niet hard maken dat BitIQ wel eens in de media geweest is.


Is BitIQ wel eens gepromoot door celebrities?

Ook zijn er meerdere beweringen opgedoken dat de BitIQ handels robot door beroemdheden zou zijn gepromoot. Niet alleen op TV maar ook op hun websites.

Zo wordt beweerd dat Jef Bezoz van Amazon, het gebruik van de BitIQ robot aanbeveelt en hij deze trading bot zelf ook gebruikt.

Na ons onderzoek hebben wij kunnen vaststellen dat wij hier geen feitelijke waarheden over hebben gevonden. Elon Musk wordt ook een aantal keer genoemd in online bronnen.

Wij hebben deze bronnen op het internet echter niet kunnen achterhalen en dus ook niet kunnen verifiëren op werkelijkheid.

Omdat hier geen bewijs voor gevonden is kunnen wij concluderen dan Elon Musk de BitIQ niet heeft gepromoot of daadwerkelijk zelf ook gebruikt bij het handelen in cryptocurrencies.


Ervaringen met het platform van BitIQ

Wanneer je het platform van BitIQ wilt gaan gebruiken om met de handelsrobot te handelen is het een goed idee om je goed te laten informeren over het platform. Ook is het aan te raden ervaringen van andere handelaren na te lezen zodat je weet of deze positief of negatief zijn.

Online bronnen geven verschillende informatie weer over BitIQ. Tijdens ons onderzoek naar deze bronnen kwamen wij erachter dat het lastig is te achterhalen wie deze bronnen representeren. Hierdoor weten wij niet of de informatie in deze online bronnen correct is.

Wij van Forexadvies.com hebben daarom ook zelf BitIQ uitgeprobeerd. En wij hebben meerdere klanten reviews van actieve gebruikers van het platform doorgenomen.

De BitIQ geeft zelf aan dat er flink geld te verdienen is met de robot die zij aanbieden op het platform. Ook om marketing redenen zullen deze veelbelovende punten worden gepromoot op de website van BitIQ, maar naast onze eigen ervaringen met BitIQ en de positieve klanten reviews kunnen wij oprecht zeggen dat er met BitIQ inderdaad winst behaald kan worden.

Vergeet niet dat BitIQ ondersteunende software biedt om het handelen voor jou gemakkelijker te maken. Het biedt geen garantie op winst.


Oil-Profit-Screenshot5


5 redenen om de BitIQ te gebruiken

1. Goed risicobeheer
Op het BitIQ platform kun je de robot geheel configureren naar jouw variabelen en wensen. Hier Kun je precies instellen welk risico je bereid bent om te lopen. Ook kun je hier jouw maximale aantal transacties instellen. Je winstkansen verspreiden en ga zo maar door. Met deze instellingen beheer je op een uitstekende manier jouw risico.

2. Automatische handel
De BitIQ crypto-robot is helemaal automatisch. Lees je in over de handelsrobot en weet je de basis dan kun je al van start gaan. Gezien de crypto robot het ‘zware’ werk voor jou doet hoef je zelf niet actief bezig te zijn of veel tijd te steken in het handelen.

3. Zeer snel aanmeld proces
Binnen NO Time kun je je aanmelden bij BitIQ. Op de Website geven zij zelf aan dat je na het invullen van slechts je naam, email en telefoonnummer al binnen 60 seconden kunt verifiëren en daarna gelijk aan de slag kunt gaan op het platform.

4. Hoog succes percentage
Dit is uiteraard heel aantrekkelijk om de BitIQ te gaan gebruiken. Het platform geeft aan dat zij een slagingspercentage hebben van 95%. Dit is erg hoog. Daarnaast zijn er meerdere getuigenverklaringen te lezen dat klanten daadwerkelijk hoge successen behaald hebben met BitIQ.

5. Zeer gebruiksvriendelijk
Zodra je op de website van BitIQ komt zul je merken dat deze zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Je kunt er gemakkelijk je weg vinden. Duidelijke uitleg en uitgebreide informatie is er aanwezig. Ook als wij uit eigen ervaring spreken dan kunnen we zeggen dat het platform van BitIQ zeer gebruiksvriendelijk is.


BitIq-Screenshot-6


Handige handel tips voor nieuwkomers op het platform van BitIQ

Wanneer je gaat starten met handelen is het van belang dat je basiskennis hebt over handelen.

Gelukkig neemt de handelsrobot het meeste werk van jou over, maar het is zeker goed om het een en ander over handelen te weten.

Je moet namelijk wel de handels robot instellen voordat je start met handelen.

Tip 1. Verzamel informatie over crypto-currencies

Voordat je gaat traden aandelen, forex of in crypto moet je de verschillende activa wel eerst even een beetje leren kennen.

Weet welke mogelijkheden er zijn, weet wat de verschillende activa;s waard zijn en wat deze in het verleden gedaan hebben.

Tip 2 . Zoek informatie over handelen met een geautomatiseerde handelsrobot

Je wilt gaan handelen met een robot, maar gezien je een beginnend handelaar bent is het handig om eerst informatie te verzamelen over de handelsrobot die je wilt gaan gebruiken. Hiervoor kun je onze review als leidraad gebruiken. Ook op de website van de handelsrobot staat uitgebreide informatie.

Tip 3. Gebruik het Demo account

Het BitIQ platform biedt een demo account aan om eerst de robot en het platform uit te testen. Wij van Forexadvies hebben het demo account ook gebruikt en het is een uitstekende manier om vertrouwd te raken met alle mogelijkheden van de robot.

Je kunt verschillende instellingen uitproberen. Na dit proefdraaien, dit proef handelen ben je klaar om te gaan handelen op de echte markten.

Tip 4. Loop geen onnodig risico

Investeer niet meer geld dan je kunt veroorloven. Stel jezelf de vraag: Wat kan ik veroorloven om te investeren. De robot zal er alles aan doen om winstgevende situaties voor jou te detecteren en om winstgevende transacties uit te voeren, maar dit is geen garantie op winst.

Tip 5 Behaalde winst opnemen

Ben je op het punt gekomen dat je ook daadwerkelijk winst hebt behaald tijdens het handelen is het mogelijk om deze winst uit te laten betalen. Je kunt dit apart houden en later hier weer een gedeelte van investeren. Zo bouw je kapitaal op.


AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan

Onze eindbeoordeling van de BitIQ trading bot

BitIQ is een handelsplatform die een crypto-robot aanbiedt die volledig automatisch handeld. Deze crypto-robot kan transacties voor jou uitvoeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Etherium en Litecoin.

De robot is zeer geavanceerde software aangestuurd door algoritmen. Wanneer de crypto-robot winstgevende situaties heeft gevonden dan zal deze direct transacties uitvoeren die kunnen leiden tot hoge winsten.

BitIQ claimt een 95% slagingspercentage te hebben. Zeker een hoog slagingspercentage kunnen we wel zeggen.

Ook wij hebben de BitIQ uitgeprobeerd en kunnen zeker zeggen dat de BitIQ geen scam is. Er zijn vele geruchten dat het handelen met geautomatiseerde handelsrobots oplichterij is.

Ons expertiseteam heeft dit allemaal onderzocht en is met dit onderzoek tot de conclusie gekomen dat BitIQ volledig legitiem. Het is ondersteunende software bij het handelen.

Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de robot werkt en hoe het jou kan ondersteunen bij het handelen. Zij geven een hoog slagingspercentage aan maar geen garantie op hoge winsten.

Het platform is zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en zit goed in elkaar. Ook startende investeerders kunnen hier gemakkelijk hun weg vinden.

Je hoeft geen kosten te betalen om je in te schrijven op het platform. Wil je starten met handelen voor het echte geld dan dien je een minimale storting te doen van 250 Euro.

Voordat je gaat handelen voor het echte geld is het ook mogelijk om eerst gebruik te maken van het demo-account. Dit is een uitstekende tool om het handelen uit te testen en verschillende instellingen uit te proberen.

Al met al is onze eindbeoordeling van BitIQ zeker positief. Ook hebben wij dit platform als zeer prettig ervaren.


Zijn er alternatieven voor BitIQ?

Naast de BitIQ Crypto-robot zijn er nog vele andere handelsrobots op de markt te vinden. Het aanbod van deze robots kan overeenkomen maar kan ook zeer uiteenlopend zijn. Hieronder vind je meerdere alternatieven voor de BitIQ handels robot.

Alternatieve Crypto Bots


Hoe hebben wij deze review opgesteld over de BitIQ?

Ieder handelsplatform waar gehandeld kan worden met een geautomatiseerde robot v hebben wij op precies dezelfde manier onderzoek naar gedaan. Ook hebben wij de verschillende platformen op dezelfde manier beoordeeld.

Vooraf zijn alle belangrijke criteria en factoren hiervoor opgesteld. Om de BitIQ goed te kunnen beoordelen heeft ons beoordelingsteam zelf ook een account aangemaakt op het platform.

Wij hebben de minimale vereiste storting gedaan en de crypto-robot naar ons idee ingesteld. Ook hebben wij met de klantenservice contact gelegd en deze beoordeeld.

Naast het uitgebreide online onderzoek hebben de crypto-robot uit eigen hand onderzocht en beoordeeld. Onze eigen uitkomsten hebben wij vergeleken met de uitkomsten uit het online onderzoek.

Voor het schrijven deze productreview geschreven is, is er beoordelingsproces vooraf aan gegaan. Na het afronding van het uitgebreide onderzoek hebben wij de BitIQ productreview opgesteld. Onze beoordeling is dan ook absoluut onafhankelijk en zonder vooroordelen.


 

Υποβάλετε την κριτική σας
1
2
3
4
5
Υποτάσσομαι
     
Ματαίωση

Δημιουργήστε τη δική σας κριτική

Forex Advies Nederland
Μέση βαθμολογία:  
 0 κριτικές

AANMELDENMaak GRATIS een demo account aan
The reviews on forexadvies.com are written by a professional independent editor.

FAQ

Is BitIQ een affiliate scam?

Wij hebben de BitIQ uitgetest en kunnen daarmee zeggen dat het geen scam is. Ook zijn er meerdere positieve getuigenverklaring te vinden die dit ondersteunen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van BitIQ?

Het platform van BitIQ zelf is gratis toegankelijk. Ook kun je je gratis aanmelden. De partner makelaars waarmee samengewerkt wordt kunnen bijvoorbeeld wel handelskosten i rekening brengen.

Wie is de eigenaar van BitIQ?

In ons onderzoek hebben we niet kunnen achterhalen wie de eigenaar is van BitIQ. De makers achter handelsrobots willen liever anoniem blijven. Dit is algemeen bekend. Het is daarom ook niet raar dat wij niet hebben kunnen verifiëren wie de makers zijn van BitIQ

Kan ik door het gebruik van BitIQ veel geld verdienen?

Er bestaat een kans dat je door het gebruik van BitIQ winst kunt behalen. Hierover zijn vele ervaringen op het internet gedeeld. Het is echter geen garantie die deze ondersteunende software biedt.

Is BitIQ oplichterij?

In ons onderzoek hebben wij de betrouwbaarheid en echtheid van BitIQ onderzocht. Wij kunnen concluderen dat BitIQ geen oplichterij of zwendel is.

Hoe word ik lid van BitIQ?

Om lid te worden van BitIQ hoef je je alleen maar aan te melden is het simpele basis formulier die je vindt op de website. Vul enkele basis gegevens in en that’s it.

Kan ik mijn account bij BitIQ ook weer verwijderen?

Dit is zeker mogelijk. Wanneer je je lidmaatschap wilt beëindigen dan dien je een verzoek in bij BitIQ. Zorg ervoor dat voordat je een verwijder verzoek indient je eerst al je geld wat op jouw account staat weer is bijgeschreven op jouw eigen bankrekening.

Moet ik geld storten om te kunnen starten met handelen?

Ja je moet een minimale storting doen van 250 Euro. Dit is een handelsvereiste. Na het doen van deze storting kun je starten met handelen. Je kunt hiervoor wel gebruik maken van een demo-account. Dit is een proef account waarmee je kunt oefenen met handelen. Voor dit demo account hoef je geen geld te storten.

Alternative Crypto Robots

BitIQ